News

Îngeri de Asfalt

Spectacol eveniment, organizat în caloborare, Atelidra și Aerial Sports Cluj-Napoca, susținut la Centrul de cultură urbană din Cluj, în data de 7 iunie 2024, cu începere de la ora 20.

Detalii
Prof. Univ. Dr. Marian Pop

Canto Online

Ore de canto online și în persoană, pentru îmbunătățirea emisiei vocale, atât din punct de vedere tehnic cât și interpretativ.

Deschide pentru rezervare
Cărțile de specialitate

bookS4event

Dr. Marian Pop își donează cărțile de specialitate cu analize ale pronunției scenice, oricui își dorește câte unul sau ambele exemplare. Condiția este de a programa și a susține un microeveniment cultural la sediul ATELIDRA, microrecital instrumental sau vocal, prezentare de carte, workshop sau curs de măiestrie, etc, pentru care vă mai oferim promovare pe pagina atelidra.com, afișe și streaming LIVE pe canalul propriu de youtube.
Având în vedere că deținem aproximativ 40 de locuri în sălița noastră, ar fi foarte de preferat să vă invitați și public.
Bineînțeles că înregistrarea video va rămâne pe pagina noastră și dacă nu sunteți mulțumiți de calitate, ne angajăm să îi schimbăm setările în nelistat, privat sau chiar să ștergem, dacă veți dori astfel.

Doresc un bookS4event - Trimite E-mail