Atelier ’22 – ’23

Bine ați venit la

Atelierul de Canto

UVERTURĂ

Analizând calitativ ultimii ani de profesorat, în care am împărtășit din experiența mea de artist liric cu mai tinerii mei colegi , am observat rezultate mult mai bune cu aceia cu care am lucrat mai constant. Calitatea vocală era mai bună, mai omogenă, iar interpretarea a devenit mult mai realistică, mai bine construită, descoperind detalii care numai în timp ni se pot dezvălui. 

De aceea am hotărât ca din octombrie 2022, să elaborez un program mai detaliat de instruire vocală, cu derulare pe o perioadă de 10 luni, în care să avem posibilitatea construirii unei voci omogene poziționate optim, pentru a ne permite abordarea oricărui stil muzical din repertoriul  genului operistic, printr-o pronunție cât mai corectă cu putință.

PROIECTUL NOSTRU

Programul  va fi construit pe module care vor consta din cursuri de vocalitate și de interpretare, atât în persoană cât și online, încheiat cu câte un recital. 

Planul este ca ultimul modul să fie absolvit cu un rol dintr-o producție de operă de cameră, realizată în întregime de către noi toți, împreună. Depinde de numărul participanților.

Cursurile în persoană se vor ține sub forma câte unui workshop intensiv de 5 – 7 zile, în funcție de numărul participanților. Atât cursurile online cât și cele în persoană se vor ține la Studio-ul Galeria Atelidra, din str. C. Brâncuși nr. 112, din Cluj-Napoca.

Ești Interesat(ă)?

 

Dacă sunteți interesați, vă rog să ne trimiteți un email la contact@atelidra.com și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu detaliile de înscriere și preț. 

Primul Curs este mereu GRATIS

Prima întâlnire dintre profesor și elev este mereu una de cunoaștere, de dezvoltare în primul rând al unei relații de încredere și respect reciproc, urmând pe urmă stabilirea nivelului de la care se va începe construcția lecțiilor și stabilirea planului de urmat. De aceea, în afară de cazurile în care se urmează un plan prestabilit ca și cel al unui Curs de Măiestrie sau al unui Workshop, prima întâlnire cu câte un student nou este mereu GRATIS.

Puteți să vă rezervați acestă primă lecție online, accesând link-ul de mai jos. 

Închirieri de Săli

Vă oferim posibilitatea închirierii de Săli de Studiu în incinta sediului Galeria Atelidra, nu numai pentru studiu individual dar și pentru cursuri muzicale private cu profesori care nu au posibilitatea de a preda acasă. 

Cursuri de Măiestrie

Planul inițial al Atelidrei a fost să vă aducă maeștrii cu renume internațional, care să vă împărtășească din propria experiență artistică, în cadrul unor Cursuri de Măiestrie.  Acest plan rămâne valabil și dacă vom reuși, vom avea deja din acest an școlar, un maestru al cărui nume îl vom dezvălui la momentul oportun.

Marian Pop

Vocalitate și Interpretare

Mihaela Binder Ungureanu

Vocalitate și Interpretare

Riccardo Zanellato

Interpretare vocală

Anita Hartig

Vocalitate și Interpretare