Protocol de funcționare

Pe lângă regulile de funcționare obișnuite unui eveniment de acest gen, ne vedem nevoiți de situația actuală a pandemiei cauzate de Coronavirus, să luăm câteva măsuri în plus. În cele ce urmează, vom enumera aceste reguli, pe care vă rugăm să le luați la cunoștință și să le respectați cu strictețe, pentru buna desfășurare cursurilor, într-o deplină siguranță a tuturor participanților.

Cursurile se vor desfășura din data de 24 noiembrie pe termen nelimitat, la sediul Galeriei Atelidra din Cluj-Napoca. 

1 – Ne dorim foarte mult ca toți participanții la aceste cursuri să fie în siguranță și să fie la fel de sănătoși, atât la începutul cât și la finalul acestora. Pentru asta, am cerut inițial dovada negativă a unui test Covid, care să fie prezentată la prima oră de curs. Din păcate, un asemenea demers nu este nici ușor și nici rezonabil de obținut, de aceea am venit cu o altă soluție. Pentru a avea o dovadă scrisă că nu ați fost expuși cu bună știință riscului de a vă infecta cu Covid-19, vă rugăm să completați această „DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE” și să o prezentați în prima zi de workshop.
2 – Numărul maxim de participanți la curs, nu poate depăși 4 persoane.
3 – Se va respecta cu strictețe programarea noastră, pe care o veți putea accesa puțin mai jos în această pagină.
4 – În sala de curs, se vor respecta regulile de distanțare socială și se va urma întocmai protocolul sanitar care vă va fi adus la cunoștință în prima dumneavoastră zi de curs, de către dna Nicoleta Pop.
5 – La majoritatea cursurilor, vor fi prezenți un număr de maximum 4 participanți, plus dna Anita Hartig și în unele cazuri, acompaniatorul de la pian. Ceilalți veți fi atașați unui grup privat pe youtube, și veți putea urmări cursurile în regim online. Astfel, fiecare zi de curs va rămâne înregistrată pe platforma Galeriei Atelidra. 
6 – Intenționăm să susținem și măcar un micro-recital online, cu toți participanții acestor cursuri. Chiar dacă suntem într-o perioadă total neprielnică artei scenice, dorim să trecem prin toate etapele, respectând protocoalele scrise și nescrise ale scenei, chiar și în lipsa prezenței fizice a publicului. Unul dintre aceste aspecte este ținuta de concert – vă rugăm să țineți cont de asta. 
7 – Veți primi un link pentru recitalul online. Vă rugăm să îl distribuiți tuturor celor care credeți că ar dori să vă vadă în prezența marii noastre artiste, și să vă admire calitatea artistică. 
8 – În ziua recitalului, atât pentru repetiție cât și pentru recitalul propriu-zis, ca să evităm aglomerarea, veți fi împărțiți pe grupuri, în cele două săli de la etajul 1. Veți coborî numai pentru a vă prezenta programul. În timpul repetiției, pot coborî în sala de curs, un număr maxim de 4 participanți. La recital vă rugăm să rămâneți la etaj, până la venirea momentului vostru artistic.

Vă mulțumim frumos pentru înțelegere.